Gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

K.Jagesser
4 maanden geleden

Ik zou vakantie dialyse in Suriname zeker goed aanraden met de service die ik dit jaar heb mogen krijgen. Was 2 weken in Suriname en dialyseerde 3x per week en alles ging heel goed. Glenn heeft me netjes geholpen en me op me gemak gesteld er werd goed voor me gezorgd.

Hopelijk tot gauw groetjes Kries Jagesser

Marjolein Burger
5 maanden geleden

Wat zijn wij blij met Stichting Vakantiedialyse. Dankzij hen is een grote wens in vervulling gegaan van mijn schoonvader om zijn geliefde Suriname weer te kunnen zien. Alles was hartstikke goed geregeld, ook toen mijn schoonvader ziek werd toen werd er heel snel geschakeld en het ziekenhuis betrokken. Met bijzonder veel dank aan meneer Richard die onze contactpersoon vanuit Nederland was, zo fijn contact. Niets dan liefde voor jullie allemaal!

Vivienne
een jaar geleden

Ik, mijn gezin en mijn vader zijn afgelopen juli/augustus naar Suriname gereisd. Mijn vader dialyseert 3 dagen per week en heeft dit in Paramaribo gedaan bij Stichting Vakantiedialyse Suriname. De service was erg goed. Mijn vader werd 3 keer per week opgehaald en ook weer teruggebracht. Hij heeft zich erg welkom gevoeld en was en is nog steeds heel blij dat hij op deze manier zonder al te veel obstakels toch naar Suriname heeft kunnen reizen. Dhr. Pode kwam regelmatig met mijn. vader kletsen tijdens de dialyse. Stichting Vakantiedialyse Suriname, heel erg bedankt!

Sandra Gobind
2 jaar geleden

Mijn vader is tussen 28 maart en 30 april (5 weken) voor het eerst na dialysepatient te zijn teruggegaan naar Suriname. Het was echt heel spannend en ontzettend eng wat er te wachten stond. MAAR eenmaal aangekomen bij Stichting Vakantie Dialyse Centrum, is hij met veel warmte en liefde ontvangen. Hij voelde zich erg welkom en heel hartelijk ontvangen. Heel netjes met veel zorg en aandacht de procedures aan ons allen uitgelegd. Mijn vader voelde zich op zijn gemak en vond het zelfs 'gezellig ' en hij had een familie gevoel met de andere patienten en uiteraard alle personeel. En de directie/eigenaar Dhr Podee, kwam regelmatig op de afdeling om persoonlijk aandacht te geven aan alle patienten. Mijn vader en wij zijn zeer tevreden over alles , de locatie behandeling het vertrouwen, kortom al met al , een zeer positieve ervaring en zeker weer terug naar Vakantie Dyalise Centrum.
Wij raden het iedereen aan, taxi kan ook geregeld worden via hun.

Cornelly Heirath
2 jaar geleden

Ik ben in 2020 en 2021 voor ongeveer 3 maanden in Suriname geweest voor een heerlijke vakantie. In 2020 ging ik voor het eerst naar lange tijd. Dit vanwege de twijfel die ik had als het gaat om de medische zorg.
En ik moet zeggen, ik was aangenaam verrast door de goede zorgen. Netjes opgehaald van Zanderij naar mijn verblijfadres en elke keer voor mijn dialyse van en naar huis gebracht.
Ook in de dialysecentrum was de verzorging op en top! Van de artsen tot verpleegkundige iedereen is zeer zorgzaam.
Maar ook over het lekkere eten en drinken mag ik niet klagen.
Voor mij was er geen verschil tussen de dialyse daar als in Nederland.
Het is me zo bevallen dat de volgende vakantie al gepland staat.
Gaan jullie zo door! Met mijn zeer kritische kijk op zaken ben ik helemaal om.

Tot gauw!

Angela van der Meer
5 jaar geleden

In juni /juli ben ik met mijn gezin op vakantie geweest en heb 5 weken lang een geweldige vakantie beleefd mede namens Stichting vakantie dialyse Suriname! Ik ben erg tevreden over de dialyse behandeling maar ook voor de extra's met name het lekkere eten en drinken dat ik zelf mocht uitzoeken.Ik kan niet wachten om er weer naar toe te gaan! ik wil daarom iedereen van harte bedanken die mijn vakantie tot een top vakantie gemaakt hebben.Ga zo door!!

Kaeroen & Djoemini Pawiroredjo
9 jaar geleden

Ik ben voor het eerst gedialyseerd bij Stichting Vakantiedialyse in Suriname van december 2014 t/m februari 2015. Samen met mijn vrouw was ik op vakantie. We zijn zeer tevreden over de behandeling tijdens de dialyse. Ik werd elke dag op tijd opgehaald en gebracht door de taxi, We willen Lando speciaal bedanken daarvoor. Glen en Glenda willen in het bijzonder bedanken voor de goede zorg en gastvrijheid. Qua verzorging en behandeling was alles prima geregeld. Wij raden iedereen aan om bij jullie te dialyseren. Wij hebben genoten van onze vakantie. Wij zijn blij dat alles goed geregeld is en dat ik daarom toch op vakantie kan gaan en geen zorgen hoef te maken over de dialyse.

ricardo moentadj
10 jaar geleden

mooi land is dit ik was er vorig jaar,op vakantie,en genoten van het warme weer groetjes ricardo moentadj

Direkt Pakket /B & L Export-Logistics
12 jaar geleden

Proficiat en veel succes in de verdere ontwikkeling van uw onderneming.

groetjes,

Jos Braaf.

mevr. Kalika
12 jaar geleden

Ik heb twee keer gedialyseerd bij Stichting Vakantiedialyse Suriname.
Ik ben zeer goed behandeld, verpleging was heel goed!
Alles was prima geregeld. Ik werd elke dialysedag opgehaald en weer afgezet.
Er is zelfs voor een vakantiehuisje gezorgd (gratis) waar ik mijn hele vakantie kon verblijven. Ook de dag van aankomst ben ik netjes opgehaald van Zanderij en naar het huisje gebracht. En de dag van vertrek ook.
Glenn heeft me heel goed geholpen met alles,ik heb niks zelf hoeven te doen, hij heeft alles geregeld.
Ik ben echt heel blij dat dit zo goed geregeld is in Suriname!

Jenny
12 jaar geleden

Ik ben als dialyse patiƫnt 8 weken behandeld geweest in stichting vakantiedialyse Suriname. Ik ben heel trots om te zien hoe de Dialyse in Suriname zich heeft ontwikkelt. Ondanks mijn gecompliceerde Thorax shunt heb ik een uitstekende behandeling gehad. Ik voelde mij gelijk thuis. Vriendelijk personeel en er heerst een goede sfeer. Ga zo door Glenn, je zal je doel bereiken en the best is yet to come. Jou shie mi snel baca. :-)

Richard van Hal
12 jaar geleden

Sinds 2008 werk ik nauw samen met SVDS. Tijdens mijn bezoek in Suriname, hou ik me bezig met het geven van klinische lessen en instructies aan dialyseverpleegkundige op het gebied van dialyse. Vanuit Nederland ondersteun ik het centrum met het leveren en verschepen van machines, stoelen etc. Mijn collega Ronald van Deursen neemt de technische kant voor zijn rekening. Patienten die belangstelling hebben voor een vakantie naar Suriname krijgen op verzoek, informatie en begeleiding. Ik geef deze obv persoonlijk ervaring die ik in Suriname heb opgedaan. De stichting vakantiedialyse Suriname ervaar ik persoonlijk als een professioneel centrum met een goede visie, die zich met haar kennis en mogelijkheden inzet voor het dialyseren van de in Suriname wonende dialyse patienten en zich niet alleen richt op vakantie dialyse patienten. In november 2012 reizen wij weer samen af naar Paramaribo, waar wij wederom onze kennis, instructies en technische ondersteuning kunnen aanbieden.

webmaster
12 jaar geleden

Site is opgenomen in: http://www.vakantiedialyse.eu/index.html
Handige website met dialyse adressen in binnen en buitenland.

Ronald van Deursen
12 jaar geleden

In 2010 in de functie van medisch technicus in dit centrum geweest voor plaatsing en onderhoud van dialysemachines. In oktober en november 2012 reis ik weer af met collega's naar dit centrum voor uitbreiding van dialysemachines en een waterbehandeling.

ina van de lande
12 jaar geleden

Ik ben hier geweest als dialyse-verpleegkundige samen met mijn dochter, ook verpleegkundige. Het centrum ziet er professioneel uit en personeel erg vriendelijk. Zeker een betrouwbaar centrum. Het ligt in het centrum van Paramaribo tegenover het Sint Vincentius Ziekenhuis.

Maak jouw eigen website met JouwWeb